diumenge, 25 d’abril del 2010

VENT DE MAR, CONFERÈNCIA I POCS ANIMALS

Dimecres passat varem sortir amb vent de mar incipient, la Pilar va proposar anar a Cadaqués, jo vaig pensar que amb vent de mar no és bon itinerari perquè tornant s'ha de superar la Punta de s'Oliguera, però el vent no era fort i varem anar-hi. Error. Érem Natalie Giordano, Pilar Colomer, Josep Flor, Josep i jo. L'anada va ser bona, fins i tot ens varem creuar amb un caiac doble on dos francesos que es van confessar principiants palejaven sense cobrebanyeres, ens van preguntar per Portlligat, vam dir que noe ra lluny i va ser l'ultima vegada que els varem veure, nosaltres i qui sap si ningú més.
El fet és que nosaltres varem arribar a la Platja Gran i quan començaven a vorejar la badia per la part sud, vaig veure que el vent i les ones augmentaven i vaig preferir tocar retirada, sempre és millor ser prudent i equivocar-se sent-ho per excés. I a Punta de s'Oliguera les ones eren altes, i en una d'elles la Pilar i la Natalie Giordano varen surfejar de manera temeraria, peròel fet és que varem superar la punta i tot va ser més fàcil.
Amb el mar més tranquil em vaig apropar a Pilar per comentar-li l'ensurt i em va dir que s'ho havia passat molt be, un Dragon Can natural, som molts els que tenim poc al cap, deu ser una condició per gaudir de la vida.
Varem arribar a Portlligat sense haver vist el caiac doble del francesos principiants, segurament s'havia enfonsat, però també segurament ells sabien nedar. Sense bromejar, el que és segur és que amb un caiac sense cobrebanyeres i sense experiència no crec que haguessin pogut fer el trajecte de tornada, a saber doncs on eren o on són.
Per la tarda varem tenir la conferència d'en Pau sobre Groenlandia, on no hi han ones però hi han icebergs que et cauen a sobre, i varem parlar sobre el que volem fer a Umiiartoq i l'Escola d'en mar. Ho concretarem a la reunió que farem al local de Portlligat., el divendres 30 d'Abril a les 19.30. Seria important assistir tots els que tinguin relació amb l'Escola perquè de tots nosaltres depen el seu funcionament.

Ahir dissabte varem sortir Pilar Colomer, Anja, Anna Suárez, Renne amb la seva filla i el xicot de la seva filla, Javi, Xavi Masanés i jo, i varem tenir un dia amb mar magnífic, sol magnífic però cap animal. Crec que varem gastar tots els animals el dissabte de fa vuit dies. Varem palejar fins Messina, Massa d'Oros, Cala Bona, i només varem veure unes quantes tonyines, quelcom que abans ens hagués semblat digne de menció però que el dissabte ens va semblar no res.

Recordeu que hi ha un blog, mardamunt.blogspot.com, escrit per aquells que palegen el Mar d'Amunt, nosaltres som els del Mar d'Avall, que és molt interessant i que de vegades respon preguntes a qüestions que nosaltres ens fem i que no sabem respondre. Podem aprendre molt d'ells, uns companys de mar i de paleig.

A partir d'aquesta setmana les sortides es faran els dimecres per la tarda a les tres, en lloc de fer-les els dilluns. Crec que tothom o sap, però convé dir-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada