dissabte, 5 de novembre del 2011

TONYINES I DOFINS

Menorca és una sensació que queda viva i que crec que hem de guardar. Vam tenir sort.

Avui hem sortit amb un mar una mica fort, ones que al Cap de Creus eren altes. Érem Mauricio, Diego, Toni Sbert i jo. Annika, Patrik i Rostia han vingut a dir-nos hola, som aquí, adéu, encara portem els dies passats, i no han sortit amb nosaltres.

Hem enfilat cap Cap de Creus sense problemes, amb pluja i ones, i a la alçada de Fredosa hem vist, mar endins, molts ocells junts i capbussant-se al mar. Arribats fins a ells hem vist moltes tonyines, bastant grans, durant força estona i en molts diferents llocs. És el dia en que més grups de tonyines hem vist. Entre elles hem vist, al principi no clarament, però després amb detall de cua i orifici dorsal de respiració, dofins més grans, arrodonits i tranquils en el seu nedar que les tonyines, més nervioses, petites, i de diferent color i moviment.

Quan estàvem a prop cap de Creus hem sentit xiulets, jo he pensat en Eduard xiulant a Menorca, però el que no podia pensar era que Eduard era a sobre la coua de l'Infern, xiulant per a que el veiessim. No l'hem vist, però quan després estàvem entrant a Cala Bona, Toni Sbert m'ha dit que Eduard hagués gaudit amb les tonyines i dofins, i al minut he rebut un sms de Eduard dient que era ell qui xiulava des de la Coua de l'Infern.

A Cala Bona hem menjat galetes que ha portat Diego, molt bones, no hem menjat Galetes Principe perquè Nathalie no ha vingut, però Toni Sbert diu que ara si ella no ve les he de portar jo. Jo encara no m'he confessat addicte a elles, però faré el que podré.

Hem tornat amb tranquil·litat i alegria perquè la vida, encara que sigui tòpic dir-ho, creiem que val la pena.

El dimecres, si tot va bé, hi tornem.

Publiquem més fotos de Menorca. Si cliqueu sobre la primera, les podreu veure totes en mida gran.




































Papallona que es va posar al caiac de Nathalie

1 comentari: