diumenge, 25 de desembre del 2011

CARTA ALS REIS ( als de veritat eh... vull dir no als borbons....aquests ara ja ...en fi )





-Benvolguts majestats, amb motiu d´aquestes festes i tot i saven la quantitat de feina que ja imagino deuen tenir, voldría demanarvos un parell de coses ( potser alguna mes) que ens son molt urgents i neçesaries per el funçionament d´aquest mon on hi estem tots vivint, cada cop mes esbojarrats.



Proçediré donç:



M´agradaría que si fos posible ens portesin en aquests meravellosos camells, una bona dosi de comprensió, bondad i sentit comú... bé, aquest últim si us palu amb caracter d´urgençia per éls nostre polítics dons es veu que es l´asignatura mai aprovada i van molt mancats.

També els demano una bona dosi de generositat, que francament crec que ens fá molta falta, en aquest cop a tots. Els hi demanaría salut per tothom, ja ho se es un clasic, pero es que es l´unica eina que tenim per intentar ser feliços i es clar..... ja m´entendrán vostès.

Ja veuen ses majestats, que he fet cas al que em deien de petit i demano coses útils i no pas materials.

Jo per la meva banda els prometo portarme bé i seguir protestant i fen caçeroladas, cada cop que algún fill de puta ens porti a guerras estúpides i enfrontaments, que com ja s´ha comprovat eren del tot innneçesaris.



Amb la seguretat, que faran els posible( per aixó son els reis mags) , rebeu una forta abraçada d´en Miquel Hormigo- algú que potser es masa inoçent i encara creu amb els reis.





-Amics del mar, gent del Kaiak, bojos com jo de les ones, tot i que per motius personals, he de reconeixer que no m´agraden aquestes festes, os desitjo de tot cor que gaudiu de la vida del mar, que sigueu feliços, que no feu cas dels negatius ni dels agorers de sempre, nosaltres seguirem reman, seguirem gaudin, seguirem rien .... i ho farem sempre.





BON NADAL , SALUT PER TOTS





MIQUEL HORMIGO

4 comentaris:

  1. Bon Nadal, Miquel! !. Espero que els reis et facin cas...

    ResponElimina
  2. Molt bé, Miquel. El teu paràgraf als amic del mar, diu el que tots pensem i volem. Tenim sort de ser qui som i on som. I, és clar,continuarà....

    ResponElimina
  3. Miquel! Felicitats es genial tu si que ets un crack i gràcies per el sonriure que m´has arrencat al llegir aquestes paraules que últimament tanta falta fa., gràcies
    Anna

    ResponElimina