diumenge, 20 d’octubre del 2013

INÈRCIA


Dijous érem Anja, Jordi Casellas, Lluís, Xavier Masanés, Albert i jo, i vam arribar fins a la badia de Cadaqués, després vam seguir fins a Joncus, vam veure les Coues d’Es Bou Marí, Pelegrí i Figuera, i vam tornar en un dia com tants altres, un mar gris, cel a vegades gris, altres blau, i a Portlligat ens van rebre els tres porcs senglars que són ja habituals.

Ahir dissabte érem un grup compacte, sense problemes, decidit i disposat, érem María Giró, Jordi Rotllán, Xavier Masanés, Diego,  Joep Parada, Miquel i jo, i vam palejar fins a Sa Rata amb mar de Garbí, vam fer el tomb a Encalladora, parar a esmorcar a Cala Jugadora, palejar fins a Messina, i tornar a Portlligat, on altra vegada ens esperaven el senglars. 

Estem en un època tranquil·la, sense ensurts ni problemes, on tot es recupera i es redreça, on només cal gaudir del mar, dels dies, dels companys. No tenim fotos perquè a Nathalie se li ajunten mercadillos i obligacions familiars, i nosaltres no sabem fer fotos, no, però tot continua, Portlligat, en aquest moment, quan estic escrivint, està tranquil, potser només hi són els senglars, però hi tornarem, és quelcom que va començar fa un grapat d’anys, crec que nou, i que ja té inèrcia. És.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada