dijous, 28 de juliol del 2011

VALSEJANT ELS BONICS NOMS


Ahir vam tenir una sortida altra vegada amb moltes nenes, cap nen, i vam palejar a ritme de vals, creuant una mar que sortia de fortes pluges i que semblava molt alegre. Érem Anna i María Giró, Pilar, Nathalie, Saskia i la seva germana Matilda de bonic nom, Xavie Masanés, Jordi Rotllán i les seves filles Eva i Gina, Eneko i les seves filles Mae i Lua, i jo i Lucía.

Vam palejar fins l’illa de Messina, on vam baixar i pujar fins al cim, on ens va esgarrifar pensar que al temporal de fa dos anys l’illa estava enfonsada en el mar enfurismat. Messina és un illa amb forma de drac, de fet sospitem que és un drac, i els nens s’hi troben bé en ella, troben tresors i veuen la terra de manera diferent.

Des de Messina vam palejar a Ses Ielles, on ens vam banyar, les nenes van jugar molt, a jocs que els adults no compreníem però que tenien les seves regles, vam menjar galetes Principe que va portar Jordi, no pas Nathalie, i vam tornar molt tard, ja tancaven Portlligat, i tots vam anar a casa contents.

Cal dir que Gina (onze anys) i Lucía (vuit anys) van tornar soles, per primera vegada cadascuna en un caiac individual, des de Ses Ielles fins a Portlligat. És cert que alguna vegada els altres adults ens les lligaven en el caiac doble on anàvem Nathalie i jo, però era poca estona, en el cas de Gina només uns instants.

El dissabte, si tot va bé, hi tornem. 















   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada