dimecres, 28 de setembre del 2011

MAR CALMA, ESQUIMO I POSSIBLES BALENES

El mar ens segueix oferint dies de calma, ja vindran ones i vents, ja sentirem la adrenalina pujant mentre cavalquem contra vent i mar, però aquests dies tot és tranquil, fàcil, plàcid, un xic massa.

Érem Pilar, Nathalie, Anja, Cesc, Jordi Caselles, Javi, Diego, Mauricio, Toni Sbert i jo, i hem anat a Mesina i després a Ses Ielles, on Toni Sbert, en quinze minuts, ha fet el seu primer esquimo sense ajuda. Ha de millorar, però ja li ha sortit, i el seu moviment és perfecte. Enhorabona. Servirà de res, però ja coneix la sensació de sortir amb facilitat quan ets cap-per-avall dins d'un caiac.

Tornant hem vist una ona inexplicable, després han sigut dos, i eren ones que fins i tot trencaven, no hi havia cap vaixell, cap explicació que no fos el que tots voldríem que fos: balenes. És el seu temps, ara tornen del Mar de Liguria i van cap el Sud. A un de nosaltres li ha semblat veure lloms. Mai ho sabrem. Les ones han desaparegut, el mar ha quedat en calma total, cap ona més, però és el seu temps, i si dissabte el mar és encara tranquil, ens endinsarem buscant-les. També és el nostre temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada