diumenge, 9 de desembre del 2012

EMOTIU RETORN

Disabte ha estat un día curiós, en Mutur no hi era ja que era camí de Castelló de la Plana per correr la marató, en arrivar a Port Lligat ja m´esperave en Jordi Rotllan disposat a fer front a una forta tramuntana, ben aviat hem vist que no venía ningú mes........ pero.... ha parat un  "pañal", perdó, vull dir un cotxe amb un pare orgullós, content i ple de "babas" de la seva preçiosa filla Marina, !En Toni Sbert! per fí, ja l´esperavem, ja teníem ganes de veurel per aquí i palejar amb ell......pero... de seguida ens diu -Tan sols he pasat a saludar, estic molt cansat, no he dormit bé...eh .!DE CAP MANERA! Després ens posave l´excusa de que s´havía deixat els escarpins. !Aquí als armaris en trovarem ... i tant que si! Il´hem convençut, tampoc ha costat masa .
Disposats dins els forats dels caiacs, hem fet un recorregut, costaner fins Guillola i com sempre el tros primer ha sigut una mica dur( res de l´altre mon) pero hem anat xerrant els tres i el çert es que ha sigut molt agradable, de tornada, ha sigut molt façil, tan sols havíem de seguir  el magnífic riu que ens ofería la tramuntana i arrivar ha sigut un passeig. Es molt agradable tenir gent al grup com aquest parell, en Jordi es una persona que sempre té una molt bona disposiçió i es una agradable companyía i en Toni... en Toni si no existís, l´hauríem d´inventar, ara ha vingut , deia ell, cansat  de no dormir a causa de la paternitat reçent, pero ha sortit i aixó es el que compta.
Hem quedat per el disabte día 22, on tornará per aquí i tornarem a sortir, com sempre, aleshores amic et podrán veure tots els altres companys.

DIUMENGE

Al matí m´he llevat d´hora i he vist , la tramuntana, encara era forta !Fantástic!
He sortit cap a Port Lligat, aquest cop era jo sol, en Mutur aquestes hores ja estaría corrent en "calça curta per Castelló preocupat per fer una bona marató.
Avúi,  tenía moltes ganes de remar, tenía ganes de cansarme de debó i he deçidit anar fent totes les cales el mes rápid posible, entrave i sortía de totes i així fins arrivar a Jugadora.
He pensat tornar ja a Port Ligat .....pero m´ha pasat per el cap anar a Sa RATA, desde la Cova de l´Infern on era en aquell moment, !dit i fet! ha costat , pero ha sigut molt divertit, un cop allá he agafat  la mateixa inerçia del mar i....directe a Port Lligat, mentre remave (la tramuntana havía baixat una mica) pensave lo ben parit que está el Cap de Creus i tota aquesta costa i es que tot i que la coneixem perque hi hem navegat molt , el mar ens la fá diferent i continuament canvía de forma.

!Som molt afortunats companys!  
SALUT !   I FINS AVIAT

MIQUEL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada