diumenge, 13 de gener del 2013

BONICA TREGUA ...AVANS DE L´HIVERN










Ahir disabte, com tots els altres , hi havía sortida....com sempre.
Pasades ja les festes nadalenques, en les que un cop mes, ses majestats no han fotut cas de res del que any rere any els demano. ( al final será veritat aixó de que no existeixen) , ens hem disposat de nou a gaudir del nostre gran mar.
Aquest cop erem L´ Anna,  María, Mutur, Santiago,Carles Batlle i una parella d´amics, Xávi, Josep Parada  i jo mateix . !Ah! també s´afegit a nosaltres un anglés, que ha arrivat a Port Lligat en la seva furgoneta i el seu propi caiac. Alguns i algunes, han mantingut converses amb ell,  semblave un tipus peculiar, no ho dic per ser angles, ni per els fideus que menjave..... en fí....ha vingut i ha remat i ja está.
El día ha estat impecable, un sol preçiós, un mar espectacular i  tranquil i hem aprofitat per anar cap a Jonculs, canviant així els nostre itinerari frequent al Cap de Creus.
Se que a molts dels que ahir hi eren , els va agradar molt aquesta ....."bonança", pero personalment gaudeixo mes quan el mar está ....anem a dir mes " joganer". Tot i així, amb en Josep hem aprofitat uns quants esculls amb els que hem trencat la monotonía, per çert..!Molt bé María! , veig que també t´agrada el "sidral! ! Bravo per tu!
Després hem menjat i xerrat una estona gaudint de la calor del sol, mes forta del normal a aquestes dates, i hem tornat remant, com sempre desperdigats en grups i ocupant una bona part del mar.

He de dir que he trovat a faltar, els que no fallen mai, els profes Diego i Xavi Massanes, la Pilar, aquest cop a la farmaçia creant un farmac per fer desapereixer del mon als dolents ( anem a mitjes si t´hen surts)
En Toni Sbert, que ja no sap si va o torna de Mallorca , i es clar la Natalie Giordano, que no  va poguer venir perque li han encarregat una lámpara de fusta gegant per la catedral de Barcelona , es per aixó que ella i en Mutur baixan cada dimecres a Barna a prendre mesures, i esta molt ocupada.

En fí que tenim un nou any per gaudir i no tindríem perdó, si no él savesim aprofitar com es mereix , espeçialment nosaltres que gaudim d´aquest meravellós i privilegiat entorn.


SALUT COMPANYS


MIQUEL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada