diumenge, 11 d’agost del 2013

!Per fi, TRAMONTANA......DIVERSIO A DOJO!

Aquesta darrera sortida , la del disabte, ha estat magnífique..... tenía verdaderas ganes de saltar ones i de palejar amb força, je en tenía prou de días de calma.  Tots escollim , si podem, si ens deixen, personalment ara i sempre he respectat i ajudat a tothom ningú podrá dir que no ho he fet, mai.
Pero .....adoro les ones, m´encanta el mar brau i agresiu i per aixó quan el meu amic Josep ,per çert un crak tallant troncs, em va dir  d´anar a fer una mica el cafre, em va sonar a gloria, com som mooolt bons nens, ens varem posar el casc, i tant que sí,  i un cop al mig d´encalladora varem deçidir tirar mar endins, lluny cada cop mes lluny l´amic Diego ens va acompanyar una estona i desprès va girar.
El mes divertit, es que tot i estar amb tensíó donç les ones eran força altes , ens varem fotre un far de riure, mentre cap dels dos volía girar- Varem seguir així fins l´alçada de CULIP, i ales hores ja vam girar, que no era gens fáçil, donç ja es sabut que les ones d´esquena son mes perilloses.
Un cop al final , ja hi eren els altres caiacs , que ens havíen esperat i aquí he d´agrair l´interés per ferho, espeçialment en Toni Sbert ( et proposaré per mallorquí de l´any) que em va dir que ens anave a buscar perque estave preocupat, i es que tots son molt bona gent.
Pero, no en teniem prou i tant en Josep com jo ens varem quedar amb ganes de fer la volta a l´inrevés.
I animats de nou , ho varem fer, donant tot el tom a ENCALLADORA.
Ha sigut una magnífique sortida, he gaudit molt, aquest cop els deus, m´ha escoltat (no ho fan gaire ultimament, será que no soc bon nen), en fí se m´en fot el que pensin els deus, el çert es que prefereixo gaudir amb els companys de caiac i ser molt mes terrenal i no tant perfecte, d´altra banda el temps es un autobús que ens ´pasa devant nostre ,  pots pujar-hi i gaudir , o quedarte parat esperant d´altres que potser no s´aturarán.

Salut i fins dijous companys.



MIQUEL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada