dijous, 10 de maig del 2012

ARRIBA L’ESTIU



Ahir va fer una tarda blava, de mandra i dibuix, una tarda d’aquelles que al cole, de nens, ens deia que ja s’apropava l’estiu, i les vacances, i el temps on tot seria tranquil i lent, ahir, altra vegada ens ho vam passar molt bé, plens de mandra, llum i colors.

Érem 10: Anja, Pilar, Nathalie, Mauricio, Rodrigo, Franco, Nardo, Diego, Toni Sbert i jo.  Vam palejar fins la badia de Cadaqués, vam parar a Sa Sebolla, on Toni Sbert va inaugurar la temporada de banys, vam xerrar molt, molt, amb mandra i sol, després vam palejar fins el Boia, Nathalie es va quedar, els altres vam tornar arrastrant el seu caiac, i el paisatge, en tot moment, era digne de moltes fotos. No varem veure cap animal, no ens van sacsejar ones ni vents, però vam veure només una ona, inexplicable, com sempre, i vam pensar que potser era un animal que feia una ona, una balena. Mai ho sabrem.

Han reaparegut els ferros de la barbacoa, així doncs el dissabte, en acabar la sortida, farem una barbacoa organitzada per la comissió lúdica, Maurico i Eduard, no pas Albert qui està desaparegut treballant per el plaer lúdic dels clients del restaurant on és cuiner, però que un dia tornarà i serà com sempre benvingut. Benvinguts també a la barbacoa de dissabte.   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada