diumenge, 27 de gener del 2013

UN DIA GRIS ARRIBA EN MARTÍ

Avui hem palejat en un dia gris, amb pluja, fred, vent, tramuntana que comencava, i hem vist ningú, ni barques ni pescadors (un amagat al costat de la Coua del Infern), érem només nosaltres cinq, Pilar, Josep Parada, Peter, Diego i jo, hem palejat Nord amb facilitat, sense fred, hem tret el nas al Cap de Creus, arribat a la linea d'ones de Culip, fet el tomb a Encalladora, sense problemes, tot i que el mar estava una mica mogut, i hem tornat sense parar ni esmorçar, el dia no acompanyava.

Dir que personalment passo molt més fred anant en moto fins a Portlligat, o endreçant al final el material, que palejant al mar, on abrigats com anem i amb l'exercici, fins i tot suem.

Dir que dijous María Giró, Nathalie, Toni Albert i jo vam montar un taller a Portlligat i vam reparar tots els caiacs, menys tres que es va emportar Toni per reparar a l'Escala, i ara tot és en perfecte estat, els armaris també ordenats, serà un plaer no tenir problemes amb els topes, les reds, els seients, els martells, els cadenats.

Dir que mentre palejavem he rebut un sms que no he llegit fins tornar, que deia que m'arribava un nou net, el quart, Martí, benvingut, potser un dia palegi per aquesta costa, sempre recordaré aqeust dia gris i fred, el dia de la seva arribada, tota una vida per viure.

Dir que dimecres, si tot va bé, continuarem palejant,

3 comentaris:

  1. Felicitats per l'avi Mutur!! L'escola d'en mar té futur!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Mutur, desembarc eufòric i feliç no??

    ResponElimina
  3. Gràcies. La veritat és que veure'm d'avi em costa, no en soc conscient, tinc filles de la mateixa exacta edat que les netes, neix una neix l'altra, llavors no sé bé què soc, però em sento content de les dos maneres.

    ResponElimina