dissabte, 2 de febrer del 2013

TRANQUIL·LITAT


Estava anunciat Mestral amb ratxes de força 12.  A les nou del matí m’ha trucat Miquel, “sortim?”, he contestat que ens trobéssim a Portlligat, on decidiríem. No cal dir que ens hem apropat a Portlligat amb un ànim fluctuant. Vist el mar, hem decidit treure el nas a la bocana i veure què trobàvem. Ens ha acompanyat Anna Giró, i hem trobat un mestral assequible, potser força 7/8, amb ratxes fortes. Hem palejat protegint-nos en els penya-segats, sense problemes, hem arribat a Cala Torta, no hem entrat a Cala Bona i hem decidit tornar per precaució, no fos que comencessin les ratxes anunciades, no vull pensar en ser al mar amb força 12, Miquel deia que hagués sigut una experiència, és cert, avui ens ha semblat tot molt fàcil, no ha fet ni fred, a vegades el perill i els problemes arriben quan menys els esperes, i al contrari, quan surts esperant un infern trobes una placidesa que deixa un regust estrany, ha estat bé però...

Dimecres, si tot va bé,  tornarem a palejar.

És possible que el dissabte 16 de febrer, si el temps atmosfèric acompanya, fem una sortida des de Llafranc fins a Aiguablava.  Qui vulgui venir que ho digui doncs les places són limitades al número de caiacs que puguem transportar.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Ah escrivia del compte equivocat ! Mutur si baixeu el 16 us acompanyaré de bon grat, fes-me un truc

    Dani 669781902
    Per cert a Llafranc molts problemes per aparcar, jo faria al revés aiguablava-llafranc, ja que a aiguablava cap problema de parking i rampa de ciment fins a la sorra.
    Salut

    ResponElimina