dilluns, 1 de febrer del 2010

PRACTICANT A PORTLLIGAT AMB TRAMUNTANA

Hem practicat amb tramuntana a Portlligat i crec que ha valgut la pena. Érem Natalie Giordano, Pilar Colomer i jo. La tramuntana era potser una mica més forta que el dissabte, sobretot al principi del dissabte, i hem anat primer a Calders, on hem aprés a canviar la direcció del caiac sense canviar de lloc, es a dir, remant endavant amb un rem i endarrere amb l’altre, no és fàcil amb tramuntana i ha sortit bé, i per sortir de Calders hem tingut que remar fort, i tan la Pilar com la Natalie no han tingut problema. Després hem fet el mateix a Boquelles, cap problema, i hem sortit de Portlligat, ens ha costat una mica girar la bocana, però una vegada a rodolso de S’Alqueria tot ha sigut fàcil i hem anat fins Guillola, Junquet i platja de Guillola, i hem tornat portats per la tramuntana.

Natalie Giordano paleja sense problemes, ha millorat molt ràpid perquè fa relativament poc que paleja, i no ha patit gens amb la tramuntana.

Crec encomiable i encertat per part de la Pilar haver tornat a palejar avui, i crec que ha aprés i ha entès que ha de ser una amb el caiac, que s’ha de posicionar per poder palejar fort, i que la tramuntana requereix una lluita, noble però sense treva. Per altra part jo crec que hauria de patentar la seva capacitat per caure cap per avall i sortir amb les ulleres posades com si res, tot un malabar.

Estem aprenent tots i això fa que els dies difícils, com els de tramuntana, per exemple, no siguin un terror a evitar, sinó que fins i tot puguin ser atractius i esperats, sempre que no siguin d’una força excessiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada