dissabte, 10 d’octubre del 2009

JORNADES TÈCNIQUES GRATUÏTES DE PIRAGÜISME

SK KAYAK amb la col.laboració de l´ESCOLA D´EN MAR i amb el recolzament de l´Ajuntament de Cadaqués vos proposa fer Matinals Tècniques de Kayak de Mar periòdiques i gratuïtes destinades as membres de l´Escola d´en Mar i persones empadronades a Cadaqués. Cada tercer diumenge de mes vos oferim a Port-Lligat una sessió pràctica d´algun aspecte del piragüisme de mar. Amb aquesta iniciativa volem aconseguir que es nostros palistes tinguin cada vegada més recursos per millorar sa seu navegació i gaudir més des caiac d´una forma segura.


CALENDARI TARDOR :

25/10/2009 MATINAL D´ONES
Apredrem a profitar ses marons de proa i popa i fer maniobres sobre elles i explicarem el recolzament alt i baix. Si hi ha condicions farem una introducció al caiac surf.

Hora : 11 hrs Lloc : Sant Pere Pescador


15/11/2009 REMOLCAMENTS
Veurem diferents tipus de remolcament i practicarem el remolc curt i el remolc llarg. Qui vulgui podrà fer el seu cap de remolc.

Hora de trobada : 9.30 hrs a la Platja de Port-Lligat


20/12/2009 CURS NIVELL III AEKMAR
Sessió de tres hores on treballarem conducció escorant es caiac, recolzament alt i baix estàtic i dinàmic, timó de proa, timó de popa, desplaçament lateral amb zig-zag i tracció.

Hora de trobada : 9.30 hrs a la Platja de Port-Lligat

Important : Ses places són limitades i cal fer inscripció prèvia per tal de reservar es caiac i confirmar activitat. Es tancaran ses llistes d´inscrits dos dies abantes de la data de l´activitat.

Informació i Reserves :
escolamarcadaques@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada