diumenge, 18 de juliol del 2010

ONES, CERVESA I LLUNA PLENA

Fa dies que no escrivim, però això no vol dir que no ens movem, palegem, bolquem, bevem cervesa que ens ofereixen vaixells carregats d'autoritats, mossèns i imatges religioses que també veuen cervesa, sense especificar quina de les tres categories bevia més o si totes en bevien, enfrontem ones i vents, perdem objectes, els busquem i trobem els que nos busquem i no els que busquem , i en resum encara som i ens ho passem molt bé sent.

Les sortides són amb força gent, i quan diem que ens intentem mantenir agrupats, només cal donar el tret de sortida, i sortir cadascú al seu aire i aconseguir que en qüestió de segons tots siguem punts aïllats. El proper dia provaré dient el contrari, és a dir, demanant que ens aïllem i suposo que ens mantindrem agrupats, fins i tot topant els uns amb els altres. No passa res, és l'anarquia que amb petites dosis és necessària per a gaudir de la vida. Quan ens passem de dosis, Ainja ens ho fa veure de-seguida preguntant què estem fent i posant-nos en evidencia.

Constatar que Fernanda, una adolescent que paleja amb magnífic estil, s'ha afegit al grup, i que Josep Flor continua batent records de deixar-nos enrere, i el passat dimecres, amb vent de garbí i mar força alterada, nosaltres varem entrar a Jugadora i en Josep va continuar fins Encalladora, on jo el vaig anar a buscar entre ones que espantaven, i tan mogut estava el mar que no el vaig veure, i quan ens varem retrobar, a la tornada, va dir que també ell havia patit amb les ones. Això em fa pensar que hem d'aprendre, que hem d’assistir als curset de tècnica amb humilitat i sense pensar que ja ho sabem tot i ens han d’ensenyar res.

Aquest cap de setmana serà intens. El divendres sortirem amb lluna plena, soparem al restaurant de Cap de Creus i tornarem a Portlligat palejant encara amb lluna plena. De moment no hi ha control d’alcoholèmia al mar, però contarem quants sortim de tornada des de Fredosa i quants arribem a Portlligat, perquè després del sopar, i amb la coneguda tendència a aïllar-nos i en plena nit, a saber els resultats. El diumenge, i per qui hagi tornat el divendres, tenim doble sessió d’esquimotatge a Portlligat a carrec de Toni Albert, una al matí, l’altra a la tarda, i entremig una sessió de tècnica. Ja donarem els detalls dels dos dies, i quasi assegurar que la sortida del dissabte no es farà perquè el divendres a la nit arribarem a Portlligat força tard i el diumenge estarem tot el dia a l’aigua.

Ànims i ens mantenim en contacte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada