dissabte, 18 de setembre del 2010

DIA D’HIVERN I EXCURSIÓ A PORT DE LA SELVA

Tornem a palejar en dies d’hivern, tornem a escriure al blog, seguim sent. I són un plaer els dies d’hivern, és un plaer tornar a escriure, i sobretot és un plaer ser. Avui, amb tramuntaneta força tres, perfecta per iniciar-se en un vent amic i noble, hem sortit de Portlligat, la Nathalie (sempre hi és), en Javi, en Jordi, en Toni i jo. Cal dir que era el segon dia de palejar per en Toni, però ho ha fet de meravella, de fet el primer dia, el passat dimecres, ja va demostrar facilitat per palejar. Hem arribat a Jonquet sense problema, i en el trajecte ens hem creuat amb les imatges fantasmes de tots aquells que el dia de la trobada van patir l’efecte devastador de la tramuntana, encara són allí, bolcant o enrocant sense problema ni culpa, contents i desgavellats. Hem continuat fins Cala Bona, on Javi, Jordi i Toni s’han banyat i Nathalie i jo ens els hem mirat, i després de parlar una estona hem tornat sobre el riu de Tramuntana, tot un plaer, al paradís hi serà aquest riu, no hi pot faltar. Ha sigut un dia tranquil, d’hivern, i una vegada més, agraeixo a tots nosaltres per existir i fer possibles dies com el d’avui.

Demà tenim curset, i recordeu que el proper dissabte fem l’excursió a Port de la Selva, anada en caiac, tornada a peu, pel camí de les mines, una excursió que és tot un clàssic i que realment val la pena. Qui no vulgui tornar a peu, podrà fer-ho en cotxe, o fins i tot en el remolc, assentat dins del caiac, jo continuo proposant aquesta opció, seria magnífic veure passar per la carretera un cotxe portant un remolc carregat de caiacs amb els palistes asseguts dins dels forats, no sé què dirien els Mossos, però la imatge seria impactant i pràctica. La sortida serà a les nou, des de Portlligat, anirem poc a poc amb calma (ja hem exceptuat a en Josep Flor que anirà davant), entrarem a les cales del Golfet, val la pena conèixer-les, esmorcarem, parlarem, en Javi es mullarà el cabell des de el caiac, en Miquel portarà a la perdició a qui no el conegui i el segueixi, i pensem arribar a Port de la Selva al voltant de la una, dinarem i tornarem a peu. Val la pena, esperem que el temps atmosfèric ens acompanyi.

Recordeu que voldríem que el blog fos més àgil i no fos la veu d’una persona que pot acabar resultant aburrida. Benvinguts tots els que hi vulguin participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada