dimecres, 4 de juliol del 2012

PER FI MAR MOGUT I ONES ALTES

Avui érem 34 palistes i havia vent de mar, Garbí, força 6. Què hem fet? Doncs, d'inici, hem batut el record de desorganització i caos, i després, al mar, hem fet el que hem pogut, que ha sigut molt i ha estat molt bé.


Un primer grup liderat per Nathalie ha quedat a Portlligat, amb molts nens i nenes i adolescents, dos australianes, un noruec, Tere i sa germana Marta, Jordi Caselles, i algú que potser oblido.


Un segon grup, liderat per Pilar ha quedat a la platja de Guillola. Hi havia Anna i Maria Giró, Abril i Nuria (filles de Pilar), i més nens i nenes. 


Un tercer grup, format per Sergi, Javi, Diego, Jordi Rotllan, Mauricio, Miquel i jo hem enfrontat les ones fins a Cap de Creus, patint una mica, i a Jugadora ens hem banyat, i després hem tornat en un mar que feia una mica de por, però que era divertit. Les ones eren altes, i quan trencaven han donat algun ensurt, sobretot a Diego que ha vist com Miquel li volava a sobre, muntat en una ona, però no ha passat res, al contrari ens ho hem passat molt bé, teniem ja ganes de moviment.


Els tres grups ens hem trobat, ja tard, a Portlligat, on hem guardat els caiacs, hem xerrat, ballat i rigut. Hi havia molt bon rotllo i molta gresca. 


Demà al mati Nathalie i jo volem cap a la República Eslovaca, adéu, adéu, dissabte no hi serem, he deixat la clau a Miquel, qui serà el cap de grup, l'aventura està garantida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada