dilluns, 16 de setembre del 2013

FI DE TEMPORADA ....O INIÇI DE LA NOVA?


Aquest disabte he nedat la marnató 2013. Sempre que acaba , penso que quelcom ha finalitzat, es com si el darrer estiu es tanqués sempre amb la cursa.
M´agrada molt nedar, pero es que m´agrada mes el mar que qualsevol altre cosa, soc feliç allá dins i el nedar moltes hores, com s´ha de fer per l´entrenament de la marnató em fa estar mes en contacte amb el medi.
M´ avorreix molt la pisçina, en canvi els llargs entrenaments a l´aigua salada son molt mes gratificants.
Aquest any he acabat molt content, tant per la marca aconseguida, com per el fet d´haver gaudit com mai.
L´organitzaçió, sinçerament ha sigut perfecte, personalment he sortit fort i aquest cop no m´he desviat gens, donç, tant els caiacs com les boies ho han fet tot mes fáçil. potser el fet d´acostarse mes a costa tot i que de vegades ens juntavem masa , ha sigut  definitiu.
Si que es çert que per alguns nedadors, el pas de s´arenella no ha agradat gaire dons hi havía molt poque aigua i s´han pogut fer mal a les roques, tant a les mans com els peus. es questío de seguir el cable negre pero es çert que aquest cop es feie difíçil .
Es important, la sortida ja que els cops son frequents i tot i que sense mala intençió poden arrivar a ser força molestos i emprenyadors. Aquí com en tot a la vida ha d´haverhi una bona educaçió.
El mes bónic de la cursa es que tothom fa la seva  i el repte sempre es personal.
Ningú ha de menysprear la distançia donç son molts quilómetres, aquest cop eren set i us pus asegurar que no es fan sols, s´ ha d´entrenar molt.
Pero el que compte es ferla i acabarla , i de veritat es una gran satisfacçió.
Quan ja m´acostave al ros i prop dels farallons he pensat en aquest any darrer, (per mi l´any acaba l´estiu) un any ple de coses boniques i d´esperanças de futur per a molta gent, per a mi també.
Ara que tots aquest pinguins nedadors han invadit el mar per un día es com despedir la temporada, pero el çert i el mes bonic es que en comença una de nova, en la que espero gaudir d´aquest mar com sempre.

Aprofitaré, també per agrair a tots els amics i companys que m´ han feliçitat, sempre es bónic que es reconeixi l´esforç, sempre agrada que es recordint de tu.


SALUT I FINS AVIAT ..... navegar, remar, sentir     ! VIURE!



MIQUEL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada