diumenge, 30 de maig de 2010

REUNIÓ DEL 30 DE MAIG DE 2010


Ahir es va fer la reunió per ultimar per una part el projecte de creació de socis i per altra concretar l’assignació d’activitats als diferents membres de l’entitat.

SOCIS

Es va dir que qui es volgués fer soci ho fes per ajudar i no només per obtenir beneficis. Hi ha un projecte, que dura ja cinc anys, per aconseguir que els alumnes de l’Institut i l’Escola del poble, i la gent del poble que vulgui, puguin conèixer i gaudir del mar. Fer-se soci d’Umiiartoq és ajudar a aquest projecte. Qui no es faci soci podrà seguir gaudint de les sortides de dissabte i dimecres, que no seran, doncs exclusives dels socis.

Tot i que fer-se soci es ajudar al projecte inicial de l’Escola d’en Mar, és cert que els socis tindran beneficis:

1- gaudiran d’una assegurança personal

2-tindran descompte en el preu de les sortides trimestrals, les travessies i els viatges.

3-tindran prioritat en la reserva de places en los sortides quan aquestes siguin limitades.

4- no tindran que pagar els cursets d’aprenentatge d’en Pau Calero.

El socis no podran deixar els seus caiacs en pupil·latge a Portlligat perquè el numero de places és limitat. Intentarem mantenir els que actualment el deixen.

Els acompanyants exteriors hauran de pagar entre 15 i 20 (encara no sabem el preu de l'assegurança) euros per les sortides de dimecres i dissabte. Considerem acompanyants exteriors aquelles persones que no són socis ni són del poble. Queda doncs clar que els socis poden portar els seus familiars o amics del poble sense tenir que pagar res.

ASSIGNACIÓ D’ACTIVITATS

Sortides dissabte i dimecres.

Apart de demanar puntualitat, s’acorda que Anna Giró els dimecres tarda, i Miquel Hormigo els dissabtes matí, i Nardo en funció de les seves possibilitats, substituiran a Mútur quan aquest no pugui venir. Ells decidiran si la sortida és possible en funció del temps atmosfèric.

S’acorda que tots els dies, qui vulgui venir a la sortida avisarà (enviant un sms o trucant a Mútur) al menys un hora abans de la sortida.

Assegurances

S’acorda que Patri s’encarregui de buscar informació i tramitar les assegurances.

Material

S’acorda que Nathalie Giordano, María Giró, Javi i Iñaki s’encarreguin de cuidar, substituir, buscar i netejar el material.

Remolc

S’acorda que Sisco es cuidi de revisar i portar quan li sigui possible el remolc.

Local i lloc de pupil·latge

S’acorda que Pilar Colomer (amb l’ajut si cal dels encarregats de material) cuidarà l’ordre del local i del lloc de pupil·latge.

Utilització de caiacs

S’acorda que quan un soci vulgui sortir en dies diferents a dissabtes o dimecres, trucarà a Mútur per obtenir la clau. En aquest cas només podran tenir accés als caiacs els socis que acreditin la titularitat d’aprenentatge atorgat per l’Asociación de Empresas de Kaiak de Mar, i que es pot obtenir després de passar els cursets que ens imparteix en Pau Calero.

Sortides trimestrals

Es proposa fer al menys una sortida trimestral a diferents llocs (per exemple Colliure, Begur, El Muga, El Ebre...), i s’acorda que qui s’encarregarà de la seva organització seran Anna Suárez, Nardo e Iñaki.

Travessies

Es consideren travessies aquelles tres ja habituals o que esdevindran habituals: Port de la Selva (amb tornada a peu), Portbou i les Medes. S’acorda que Patri i Mútur s’encarreguin de la seva organització.

Viatges

S’acorda que de moment Pilar Colomer i Mútur se encarreguin d’aquest apartat.

Institut

S’acorda que María Giró acompanyarà a Mútur i Pau Calero en les sortides de l’Institut dels dimecres.

Blog

Tot i que es va dir que la participació en el blog era compartida, per desgracia no és així. Les entrades són

50 Mútur

4 Miquel

2 Javi

1 Patri

1 Lluís Torrent

4 Informació Escola d’en Mar

amb lo que és evident que queda massa reduït a un estil, el de Mútur, que per massa poètic es pot fer pesat i reiteratiu.

Per dinamitzar i fer més atractiu el blog, escolamarcadaques.blogspot.com, s‘acorda que en el moment d’acabar la sortida de dimecres o dissabte es decidirà qui dels participants s’ofereix a escriure sobre la sortida, i es demana més participació en general, ja que no cal escriure només sobre les sortides. També es proposa el blog com eina de comunicació entre tots els socis. S’enviarà una clau d’accés a tots els socis.

Es demanarà inclure a la Web de l’Ajuntament un link d’accés al nostre blog.

Gestoria

David Morales, des de la seva gestoria i de manera gratuïta, s’encarrega de tramitar els papers i les declaracions, i de buscar subvencions. En Xavi Caminada també s’ha ofert a trobar subvencions.

Comunicació

S’acorda que Anna Giró continuï enviant els mails i allò necessari per informar de les diferents activitats.

Propaganda

S’acorda que Patri i Natalie Corcoll busquin les millors opcions per encarregar samarretes, gorres, motxilles, etc amb el nostres logos.

Formació

S’acorda que Pau Calero continuï amb les labors de formació del nostre aprenentatge, qulcom que hem de ser conscients de la seva importància. Miquel i Josep Flor s’ofereixen a ajudar-lo.

Celebracions

S’acorda que Anna Suárez s’encarregui de concertar algun dinar o sopar, celebracions lúdiques que sempre oblidem de fer i que són importants per cohesionar el grup.


Demanarem a qui no va poder assistir ahir si volen i poden ajudar en les activitats anetriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada