dilluns, 6 de setembre del 2010

LA MEVA MARNATON

Aquesta va ser una marnaton complerta, m explico ha fet bon temps. hem pogut sortir desde  Cala Jugadora tal i com era previst i l´organitzaçió ho va planificar tot molt bé .... pero la meva marnaton va començar ja fa temps , entrenant dias i dias , sol  al CN Barcçeloneta i també amb algunas sortides amb els companys de Cadaquès
Vaig tenir un accident que em va apartar de l´aigua molts dias i fins i tot creia que no la podrìa fer, donç em va deixar força cardat.
Afortunadament la meva tosunerìa ... i quelcom mes  em va ajudar i tot i el temps perdut vaig arrivar amb bona forma al día de la cursa .
Aquell día, es fantastic el mar ple de pinguins amb nervis i els companys dels Kaiacs .aquests fan una magnifica feina mai prou recompensada, Jo si us dono les graçies i se l´esforç que heu fet i l ilusiò que hi heu posat.
Tots els nedadors sabem el que s´agraeix tenir el recorregut tancat amb els Kaiacs guiant i procurant que no ens desvíem, se de que parlo donç nedar mes del compte es greu en aquesta distançia tan llarga.
Quan portes metres i metres i el cap está tan cansat com els braços o potser
 fins i tot mes sou una ajuda magnifica i per tant rebeu el meu agraiment mes sinçer aixi com la feliçitaçio de la
feina ben feta.
Quan ja em quedaven , tan sols dos mil metres, em vaig dedicar a pensar que  tot i estar molt cansat, també em feia pena que allo s´acabés perque us aseguro que vaig gaudir d´aquest magnific día i que la vida val la pena per viure molts moments com l´arrivada a la platja despres de nedar i medar tants quilometres.

MIQUEL (EL NUMERO 5). us dona les graçies i us feliçita de tot cor.

Ah! Marìa ,  aixo d intentar lligar tirant el cartell a l´aigua------ja et val

1 comentari:

  1. Miquel, felicitats per la teva II Marnaton, tot un repte personal sobretot per poder fer-la i gràcies per tots el teus agraïments per la col.laboració dels kayaks, que jo també pensi com tu que poc reconeguda., FELICITATS!!
    Anna

    ResponElimina