dilluns, 28 de desembre del 2009

GENTS DE FRED A FREDOSA

Avui estava anunciat Garbí fort, i ens hem trobat tramuntaneta agradable i viva, no feia fred, el mar era acollidor, i Pilar Colomer, Natalie Giordano i jo, hem enfilat cap a Cap de Creus, hem entrat a Fredosa i hem tornat amb una posta de sol i una tranquil·litat arreu que, amb la ajut de la tramuntana, ha fet que tornéssim sense cap esforç, ha sigut un plaer fer-ho.

A Fredosa, i potser pel nom de la cala, la Pilar ens ha assegurat que ella és tropical, que es banya només al estiu, que no entén perquè tenint el cos una temperatura de 36 graus l’hem d’exposar a temperatures de 5 graus, per exemple, agredint-lo i fent-lo patir per compensar 31 graus. No, la Pilar és tropical i que no la busquin al fred. Ha reconegut, això sí, que en caiac no passa fred, mai. I després tornant, com sempre, ha sigut la més ràpida.

El dissabte sortirem, si el temps ho permet, i estrenarem un any que desitgem magnífic per tots els de Umiiartoq, naufragats o no, i per tothom que tingui bon rotllo i porti sempre alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada