dilluns, 24 d’octubre del 2011

SENY

Dissabte vam tenir una sortida tranquil·la, encara que l'inici va ser tan difícil i caòtic com sempre, mai sabrem contar. Érem Anja, Anna Suárez, Patri, Ana Moscardó, Felip, Quim, Albert, Mauricio, Diego, Toni Sbert i jo, i varem enfilar cap a Culip, en un mar tranquil que tenia res a veure amb dissabte passat.

Anna Moscardó era la primera vegada que palejava, havia vingut a fer fotos, Mauricio la va convencer per a que vingués amb nosaltres i va pujar al caiac vestida de carrer, va patir per arribar a Encalladora, acompanyada per Mauricio, i quan Patri, Anja i Anna Suárez tornaven de Culip, els van trobar, van intentar remolcar Anna Moscardó amb els cordills que lliguen els rems i que es van trencar als dos metres, van patir, a vegades convé tenir una mica de seny, mai massa, però tan sols una mica, i no engrescar a qui després ha de patir i que segurament mai més tornarà.

La resta de companys vam tornar amb una mar una mica bufada, però sense problemes, i ens disculpem davant de Albert de Selva de Mar, aquesta vegada no li hem donat aventura, vent huracanat, abandó en illes, sensació de perdre l'aire i l'enteniment. Serà un altre dia, no cal desanimar-se, tot arriba, i si tot va bé, llavors ens en sortirem.

Dimecres, també si tot va bé, i serem altra vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada