divendres, 29 de juny del 2012

ESTIU



Ahir, fa tant de temps, vam sortir entrada ja la tarda, a les 16.30, i érem Natalie Corcoll, Anna i Maria Giró, Pilar i les seves filles Nuria i Abril, Nathalie, Lucía, Luís, Jordi Caselles, Diego, Xavier Masanés, Mauricio, i jo, i potser algú que oblido i que m’ha de disculpar, i vam palejar entre mandra i llum d’estiu, encara amb no masses barques, fins arribar a Ses Ielles, on ens vam banyar sabent que el Capitán Trueno era i és sempre amb nosaltres, i després Pilar i les seves filles van tornar, però els altres vam anar a Cala Torta, i vam pujar fins a la pedrera, on centenars de llambordes dormen esperant qui les faci servir, nosaltres de moment les farem servir per construir una rosa dels vents, i vam tornar carregats com sempre amb troncs per a la Nathalie, i era ja molt tard, i tots vam anar cap a casa, a sopar entre gavines que volaven, i a dormir entre tants somnis i tanta alegria i gresca i temps. És el nostre temps.

Diuen que venim del silenci, i que el mal karma ens fa parlar, callo doncs, i només dic que atzar és una paraula àrab que vol dir dibuix. Dir i pensar en això em basta.

Però encara parlaré, per dir a Jordi Rotllán que, tot i que potser no li sembli així, quan passem per davant la platja on ell ara és, el recordem, i el busquem amb la mirada, el dimecres no el vam veure, i, encara que potser no li serveixi, sàpiga que paleja amb nosaltres, i aviat tornarà a fer-ho amb cos i ànima.

Recordar que dissabte, a les 20 hores, al Casino, presentem el número 17 de la Revista Sol Ixent, uns fulls on intentem plasmar allò que va passar fa temps a Cadaqués, i el que està passant en el seu present.

I que abans, a les 9.30, sortirem, si tot va bé, des de Portlligat.

1 comentari:

  1. Agraeixo que tot i no poder acompanyarvos en les sortides em tingueu present. Efectivament el passat dimecres no hi era, pero per poc que puc us vinc a saludar com altres dies i espero poder venir alguna vegada o si no, un cop acabat l'estiu.

    Tambe us segueixo amb la mirada, al sortir I entrar a Portlligat, per veure si es un dia de molta o poca anarquia...

    Fins aviat

    ResponElimina