dilluns, 1 de juliol de 2013

TRES DIES

Sabem que els tristos produeixen pluja, els angoixats tempestes, i que una memòria alegre, encara que duri només un moment , fa brillar el sol, i si em pregunteu què produeix la tramuntana, os diré que la tramuntana és un antic pagès xinés que coneixia el nom de tots els vents, i tanta era la familiaritat que tenia amb els vents que va acabar sent un d’ells. Ara sembla que està pensant en retirar-se i cultivar un hort que té a Cap de Creus, que és on més sovint bufa.

Dijous, dissabte i diumenge vam sortir amb tramuntana. Dijous érem Anna (professora del cole) i Ignasi, Nathalie, Francesc, Albert, Mauricio i jo, i vam arribar fins a Encalladora. Dissabte érem Pilar, Cristina, Nathalie, Cesc, Lluís, Jordi Rotllán, Josep Parada, Xavier Masanés, Diego, Miquel, Mauricio i jo i vam fer el tomb a Encalladora, vam parar a Ses Ielles, el dia era d’un color magnífic i va ser plàcid i agradable. I diumenge érem quatre, Nathalie, Eneko, Mauricio i jo, i vam acompanyar a dos nedadors de Cadaqués, Joan Baró i Dídac, des de Cala Joncus fins la badia de Cadaqués, uns set kilòmetres, llargs i difícils perquè nedaven contra tramuntana, ones i el fum del incendi de Portlligat, un fum que arribava fins a Joncus i que a nosaltres ens feia tossir. Admirables els dos nedadors.

I admirables els dies i el nostre temps dins d’aquests dies.  


Si tot va bé. el dijous hi tornem.Totes les fotos són de Nathalie. Les anteriors són de dissabte, i les següents són de diumenge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada