dijous, 14 d’octubre del 2010

INUNDACIONS, NEDADORS I FESTES

Ahir varem tenir que navegar fins el container.  No és broma.  L'aiguat havia inundat tota la zona dels caiacs i per arribar fins a la porta del container sense caminar en una pam d'aigua vam tenir que utilitzar primer una barca i després una tabla, encara que finalment varem acabar caminant per l'aigua.

Varem sortir a palejar Pilar, Nathalie, Josep, Javi y jo, i varem trobar un mar de color marró, algo mai vist perquè no era només a prop de costa sinó també mar endins. Les ones eren mitjanes, sense trencar, i el mar estava mogut.  Era un dia ideal pel mareig, tal com el famós dia en que dotze palistes es varen marejar i el professor de religió va arribar a costa en estat catatònic. Ahir Nathalie va tenir símptomes però els va superar sense problemes. Varem arribar fins a Cap de Creus i a la Coua del Infern les ones colpejaven enfurismades. Allí varem tornar Nathalie i jo perquè teníem pressa, i els altres varen continuar cap a la Rata. Al vespre Pilar em va enviar un sms conforme havien tornat sense problema, i cal dir que hi ha certa contradicció amb Pilar, tranquil·la i feliç en un mar mogut i d'ones, i tensa i preocupada en un mar de tramuntana.

Ahir va ser un mar diferent. Per qui digui que si no ens avorrim anant sempre per els mateixos llocs, que vingui i comprendrà que mai ens avorrim perquè mai anem pels mateixos llocs perquè el mar es cada dia un diferent mar i fa que els llocs mai siguin els mateixos.

Recordar que el dissabte 23 en principi no hi haurà sortida perque el diumenge 24 sortirem des de Portlligat i anirem fins a Jonculs per tal d'acompanyar als nedadors fins a Montjoi, i després tornarem abans de dinar, és a dir, serà una sortida com la dels dissabtes, però en diumenge. És important saber qui vindrà, aquesta és una asignatura pendent, la comunicació, ja ho arreglarem.

De fet, el dia 30 d'octubre, dissabte, a les set de la tarda, al local de la Riera, farem un sopar amb música, com l'últim que varem fer abans de l'estiu a Portlligat, on a més de menjar, beure i riure o plorar segons l'estat d'ànim, parlarem d'allò que cal millorar. Tots esteu convidats, i més aquells que portin menjar i beure de qualitat. Necessitem activitats lúdiques tant com necessitem ones i vent.  

(les fotos d'ahir a la Coua de l'Infern i d'altres no les puc col·locar aquí perquè la Nathalie les fa molt boniques però desprès no me les envia, misteris com els dels fars del seu país)


2 comentaris:

  1. Pero .....Mutur porque no me has pedido las fotos .....y ademas me parece que tengo una video ????????????
    Se puede colocar una video en el blog ?

    ResponElimina
  2. Se puede colocar un video. Las fotos no las pedí porque así puedo decir que no me las das. Ahora te las pido. Ya sabes que todo era broma, al final nunca podremos hablar en serio, nunca crerrás lo que te diga. También quisiera las fotos de la salida con el Instituto. Gracias.

    ResponElimina