dimecres, 10 de novembre del 2010

A LA PILAR AVUI LI HAN CANVIAT EL GUIÓ



Avui hem sortit amb un sol magnífic i un mar tranquil, amb ones poc problemàtiques. Érem María, Nathalie, Pilar, Javi i jo. Hem creuat Buquelles sense problema i hem palejat fins Mesina, on Pilar ens ha fet passar per uns esculls un tant complicats però divertits, i ja creuant el canal que separa les dos illes els mar semblava un tant estrany, però el dia continuava magnífic i hem decidit gaudir del sol palejant cap a costa, cap a Jugadora. Quan estàvem encara a prop de Mesina, es a dir, mar endins, de sobte, sense avisar, ha arribat “l’amiga” de Pilar, la tramuntana, no massa forta, potser força 4 o 5, però ha costat bastant arribar fins a Jugadora, sempre contra tramuntana. Primer hem arribat María, Nathalie i jo, i al cap d’una petita estona, ha arriba Javi i amb ell Pilar, cansada i sobretot indignada: l’hi havien canviat el guió, i d’un dia de sol i mar tranquil havien passat en un no res a tramuntana i patiment. Això no es fa. Hem tornat costejant, hem arribat quan es feia fosc, amb fred, però encara que la Pilar no ho acceptarà, el dia ha sigut bo, diferent, confirmant allò de qu mai cap dia en mar és igual.
Es veritat que hem de anar amb cura amb el mar, pot canviar en un moment, però cal dir que sempre coneixem la previsió, i que només ens allunyem de costa quan la previsió es clarament favorable. Preguntareu què ha passat avui. Doncs que jo coneixia la previsió, però no m’ha preocupat, tal com s’ha demostrat després, perquè qui avui palejava no havia de tenir problema amb la tramuntana d’avui, fins i tot la Pilar, qui encara que no se’n adoni està acostumant-se a la tramuntana.  

Recordeu que les sortides de dimecres són a les 2.30.

1 comentari:

  1. Doncs si ... ha estat un cop baix a traïció!!!!
    Jo m'he de preparar mentalment per palejar amb tramuntana i aquesta vegada m'ha volgut agafar per sorpresa la meva amiga joganera. Quines coses no??? ha jugat amb mi i m'ha fet "jugar" per entrar a "jugadora" ... però ehhh!!! com no m'ho acabava de creure, he pogut constatar que no és tant qüèstió de força ... no sé si es pot dir tecnica ... crec que és un joc ... com diu en Javi. Mantindre la posició amb el miním esforç quan bufa fort i remar amb força quan afluixa. Negociar amb ella, per treure la màxima rendibilitat amb el miním esforç.
    Serà una lluita, un repte ... però no defalleixo ... això mai!!!! (o gairebé mai ... jajajajja)
    Pilar

    ResponElimina