dijous, 24 de març del 2011

CONDUITS COM UN RAMAT FELIÇ

Ahir varem sortir a palejar amb ànims renovats, és el nostre temps i no ens robaran ni el mes d'abril ni cap altre mes, els gaudirem i exprimirem tots. Érem Anja, Pilar, Natali Corcoll, Nathalie Giordano (ha tornat, ens ho temíem!), Suse, Cesc, Javi i jo, i varem enfilar cap a Cap de Creus, amb un mar tranquil, amb discretes onades de fons que després a Encalladora ens havien de donar algun ensurt. Nathalie, Javi, Cesc i jo varem entrar a Encalladora pel petit pas que sempre utilitzem, i allí, tal com es veu a les fotos, el mar a vegades picava fort. Cap problema, fins i tot en Cesc va mostrar la perícia d'un expert al desviar el seu caiac quan una ona l'empenyia contra l'esquena de Nathalie en el moment de creuar el pas, i ho va fer sense bolcar, quelcom possible tal com estava en aquell moment el mar. 

Cesc i jo varem pujar en un petit illot sense nom mentre els altres feien el tom a Encalladora, illa magnífica i màgica, i després varem tornar, desperdigats com sempre, deixant empremta de vida en les aigües fins un Portlligat que ens va rebre amb un dels seus capvespres també singulars i màgics.

He de agrair la tasca de'n Javi quan al fer el tomb a Encalladora, sense en Cesc ni jo mateix, l'hi vaig demanar que cuides del grup i ell ho va fer molt bé, aixecant el rem i xiulant, com fa un pastor amb el seu pal i els seus xiulets dirigint el ramat. Feia goig veure com les portava a totes (tot eren dones) a cop de xiulet i pal.

Avui ens trobarem a les vuit al nou restaurant del Iñaki, parlarem i prepararem noves sortides. Per cert, la sortida de dissabte serà definitivament a Tamariu. Val la pena, és molt interessant, no és llarga i podem ser de tornada a l'hora de dinar. Ja ho concretarem. 

A l'ultima foto es veuen els "xinxorros" que dissabte passat varem apartar de la platja ajudant al Ajuntament en la seva neteja de Portlligat.
  

El dissabte, doncs, si el temps ho permet, no ens trobem a Portlligat sinó a Tamariu.

      












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada