diumenge, 28 d’agost del 2011

TRAMUNTANETA I MENORCA

Ahir vam sortir amb una tramuntaneta fluixa, o al menys no forta, que va servir per netejar l'ambient i fer que no sortissin les barques. Érem Clàudia i el seu amic Pep, Martí (benvingut després del seu accident i de molt temps sense palejar!), Miquel i jo.

Era el primer dia per Pep en caiac de mar, i va ser un dia ideal, amb un vent de cara que permetia practicar en poc temps moltes circumstàncies, i un vent d'esquena amb el que es va comportar de meravella. Vam palejar fins a Cala Bona seguint l'itinerari arrecerat, i després fins a Cap de Creus, on vam treure el nas i vam palejar en un Sa Freu molt calmat, no era aquell riu que ens agrada enfrontar fins a la banderola.

Amb Clàudia tenim una discrepància en quan a la navegació amb vent, que no crec que arribem a solucionar, perquè segurament tots dos tenim raó i tot és una qüestió de termes lingüístics i de forma de ser, i quan engeguem la conversa ens anem allunyant proporcionalment a les qüestions de noms i d'identitats referides. Cap problema, continua sent magnífic palejar cadascú amb la seva personalitat dins d'un mar de tolerant diversitat. Tot i així, és clar, jo continuo pensant que tinc raó, la meva raó, i ella no. Continuarà...

Cal dir que pel viatge a Menorca ja tenim 15 bitllets d'avió comprats, i la adequació de la infraestructura a l'illa continua endavant. L'idea es palejar i compartir temps amb amics i amigues en una illa que mereix això i més, sense necessitat, per falta de temps, de fer el tomb complert a l'illa. Potser no serà un gran repte, perquè fer el tomb a l'illa de Menorca és al'abast de quasi tothom, és a dir,  no és en sí un repte com podria ser girar el Cap d'Hornos, per exemple, però tindrem un repte que a vegades és més difícil aconseguir, i que valdria la pena que ens proposéssim més sovint: el de passar-ho bé compartint el temps en una illa amb amics i amigues. Ho aconseguirem, és el nostre repte.

Entrenarem fen el tomb a la nostra illa de Mallorca, i contant sense desànim quants som a cada sortida.

Recordar que el dissabte és la Marnatón, que ja informarem i que necessitem gent, no és qüestió només de passar-ho bé (que ens ho passarem), sinó que són 600 nedadors i necessitem gent.  Qui pugui que vingui, si us plau.

Estem esperant les fotos de la sortida d'ahir fetes per Nathalie, que encara que no va venir, segur que les té.

El dimecres, si tot va bé, hi tornem.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada