dissabte, 12 de novembre del 2011

DIA TRANQUIL







Avui hem tingut un dia tranquil, ho necessitàvem.  Érem Anja, Rostia i el seu amic Xavier, també Xavier, i Xavier Massanés, Albert, Jordi Rotllán, Toni Sbert i jo, nou en total, i hem sortit amb ones imprevistes, no massa grans, però que han fet que Rostia i el seu amic (era el seu primer dia) tornessin a Portlligat, i que nosaltres, arribats a Codera, sentint que arribava també el Garbí, reculéssim i entréssim a Guillola, on hem parat a la platja, hem menjat galetes i recordat a aquells que avui no hi eren, i després hem palejat fins el Junquet, i després fins a Portlligat, un dia curt i tranquil, sense problemes.

Dir que tots els focs i totes les llums són sempre els primers, mai els darrers, que mai res acaba ni res es oblidat, que sempre som a temps per a trobar llum i foc, i que la absència i la renuncia no està en el temps sinó en un mateix.

Dimecres passat vam sortir amb ones que passaven inapercebudes però que a prop de costa eren perilloses. Érem Pilar, Anja, Natalie Corcoll, Nathalie Giordano, Jordi Caselles, Mauricio, Diego, Toni Sbert i jo. Vam palejar fins a Messina, veure tonyines, palejar fins a la badia i després tornar. A Ses Buquelles Natalie Corcoll va bolcar, però sense problemes va pujar al caiac. Cal evitar les ones properes a roques.

Mauricio està en aquets moments volant cap a Uruguay. Allí segurament seguirà sent un nen gran a qui recordarem.


Les fotos que encapsalen l'escrit són de la sortida de dissabte, i estan fetes per Jordi Rotllán.  Les que el tanquen són del dimecres, i estan fetes per Nathalie Giordano. D'aquestes, El cow-boy discret és en Toni Sbert. 


Dimecres, si tot va bé, i tornem.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada