dissabte, 5 de novembre del 2011

Menorca...un record per sempre

Després de mirar , les meravellosas fotos i amb el record molt present de tots els moments viscuts, la paraula que més em bé al cap es graçies, moltes graçies.
Als que han fet posible, que aquest viatje es pogues fer, organitzan i preparant de manera magnífica, perquè de veritat companys, Mutur, Nathalie, Patri , ho heu fet fantastic.
Al nostre, ara ja gran amic, Toni Albert, que és un Crac, i ha fet que cada día fos millor que l´anterior amb aquestes sortides que ens preparava, totes espectaculars i preçioses.
I al bon rotllo que tots hem tingut, amb la bona i agradable disposiçió de tots.
Personalment he tornat ple d´energía, content, feliç....i aixo amics ..no te preu.
Era fantastic, llevarse i mentre m´afeitva pensar, ara aniré a l´altre casa , on de segur que ja estará llevada la Patri i posiblement, LA Familia d´en Rostia, i veure com menja el petit Patric. que és un encant, aviat també apareixía L´Home mosquit (per fi ha entès que es diu Agustí)
I aquell entranyable "OKUPA", amb la seva discreçió i colaboraçió, sempre.
Tots, companys, tots, heu contribuit a que aquests días, hagin estat inoblidables.
Es çert que el deu EOLO, ( també deu ser cosa d´en Toni) ens ha ajudat ... i molt, però crec que l´esençia de tot ha sigut el grup i les ganes de pasarho bé.
Menorca, aquesta preçiosa illa, ens ha fet veure, ens ha fet riure, ens ha fet que tots els que naveguem sovint amb els nostres caiacs a Cadaqués, savem navegar i gaudir fora del nostre bonic i conegut entorn.
¿Disculpes? de cap manera....tan sols faltaría, per la meva part ...!AGRAIMENT!
a tothom i de debó a la Pilar i en Josep per ser com son , al meu company d´habitaçió Xavi, una persona exçelent, en Jordi i la seva filla Eva -!magnífica, bravo per ella!
Espeçial mençió per en Siscu, nano ni tu saps el favor que ens has fet, tu també ets un crac.
A TOTS MOLTES GRAÇIES, ....bé he de dir que els viatjes amb furgoneta m´aixecaven mal de cap per culpa de la Nathalie Giordano , que no parava de xerrar -!es que vous no regarder que vous parler demasié, mon dieu!

ENS VEUREM AVIAT, I.... es clar.... segurirem remant , seguirem gaudint ! sempre.

Salut companys


Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada