dijous, 2 d’agost del 2012

FELICITAT


Som, quan sortim a palejar, molt feliços, molt. I qui pensi que exagero i sempre dic el mateix, que vingui a la sortida d’avui, que es desplaci en el temps i vingui, i que després s’atreveixi a dir que no és veritat, que no som feliços ni afortunats. No s’atrevirà.

Una tarda al inici amb sol. De sobte he vist que Nathalie i jo fèiem d’Anja i érem al mar quan el caos era encara a la platja. Érem 13, hem baixat un caiac de més que ha quedat oblidat a la platja. I hem palejat, ja d’entrada amb bon rotllo, cap a Sud, cap a Cadaqués.

Érem Anna i María Giró, Pilar, Nuria, Nathalie, Juan, Matías, David, Nardo, Sergi, Josep Parada, Mauricio i jo, i des de la badia hem vist Cadaqués i hem anat més sud, cap a Illa de Mallorca, i al arribar a la coua del Bou Marí, hem entrat però hem trobat un nedador amb tub i ulleres que sortia, era Nardo, havia deixat el caiac a la platja de dins de la coua, tot i que el mar era una mica mogut, i sortia mirant el fons marí, tot una visió, ell.

Hem tornat a Sa Sebolla, on no havia ningú, bé, hi havia un parella jove, una mica amagada, que al arribar nosaltres se n’han anat, ha quedat la platja només per a nosaltres, ens hem banyat, hem menjat, xerrat i rigut, i després hem tornat a bon ritme, contra tramuntaneta, una tornada àgil i estètica, tota una meravella.

A Portlligat hem dit adéu, adéu, i hem anat cap a casa, portant les imatges d’un dia entranyable, tranquil i bonic.

Crec que l‘idea del nostre grup està molt bé, ens ho passem bé, de forma lliure, relaxada, ideal, que duri, val la pena. 

A la foto tercera (clicant a sobre es fa més gran) es veu Nardo sortint de manera inesperada de la coua des Bou Marí.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada