dijous, 23 d’agost del 2012

GENT ANIMOSA I VALENT



Ahir vam fer un sortida d'estiu, paxanguera i amb gent inexperta, però amb un mar mogut que feia fugir els vaixells i ens recordava l’hivern. A Cala Bona només hi havia un veler.

Érem Anna i María Giró i tres amigues de Cadaqués, Pilar, Nathalie, Ricardo i tres filles seves vintanyeres, Joan Ramírez, el seu fill, un amic de Joan i el seu fill, Harry (no Potter però anglès i ahir va parlar una mica), Cesar, Ramón Martinez, Sergi, Mauricio i jo, vint-i-un.

El vent era Garbí, i les ones eren baixes, però suficients per fer divertida la sortida amb principiants. Eren aquests gent animosa i marinera, i han enfrontat el recorregut amb alegria. A Cala Bona ens hem banyat molta estona, i tornant hem enfrontat ones trencants que han posat a prova als nous, però hem sortit bé, ahir era un dia amic. Sergio i Mauro han anat fins a Messina, els altres hem protegit el convoi fins a Portlligat.

En una de les fotos (clicant a sobre es fan grans) es veu amb claredat la filosofia de Mauricio, flotar panxa al aire mirant el cel, ho fa sempre i fa bé fent-ho. En elles es veu també Harry amb barret blanc, i totes les joves animoses i marineres.



Si tot va bé, el dissabte, a les 9,30 hi tornem.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada