dissabte, 29 de gener del 2011

TEMPORAL DE MAR, VENT DE MAR, PLUJA, SOL I TRAMUNTANA

Avui ha sigut un dia de temps canviant. A les 9.45 Josep Flor i jo érem a sobre les penya-segats de S'Alqueria sota una pluja imponent i veient un mar fort i estrany, amb ones altes i trencants.  Al mig del mar, entre els penya-segats del Cau de sa Guineu i els de la Punta d'en Roig, lluny de costa, quan l'ona era gran es veia una roca del fons del mar que només es pot veure en dies de forta tempesta de mar. La Nathalie ha enviat llavor un sms dient que no venia, demostrant educació i intel·ligència, i en Miquel i l'Anna Giró han trucat preguntant si sortíem. 

Hem decidit no sortir, de fet la pluja impedia veure amb claredat un mar enfurismat. En Josep ha tornat cap a Barcelona, però quan ja ell s'havia posat en marxa ha parat de ploure, ha sortit el sol, el mar s'ha calmat una mica i ha entrat la tramuntana. Llavors Miquel i Anna han trucat per sortir, jo ja no podia, però ells ho han fet, i encara han trobat un mar mogut, sobretot arribant a Cap de Creus, on la línia entre Encalladora i Massa d'Or era un infern, i des d'on es veia la tramuntana bufar de valent al costat de Port de la Selva.

La sortida de Tossa-Lloret s'ha aplacat fins el 19 de Febrer, si el temps ho permet.    

El dimecres, també si el temps ens deixa, tornarem a sortir.

1 comentari:

  1. Aquest mati he estat per la punta del CdC, tal i com estava el mar, he vist clar que era impossible sortir, però realment estava equivocat. No m'ho puc creure!
    Encara em queda molt de cami per fer...

    ResponElimina